MARTIRUL (video)

Corneliu Zelea Codreanu :

„HRISTOS A INVIAT ! Aşa va Învia Dreptatea Neamului Romanesc ! Dar pentru Aceasta se Cere ca Fiii sai cei mai Buni să Accepte de bună voie Cununa de Spini, să ia Crucea în Spate, să urce Golgota în Genunchi, şi cu Lacrimi în Ochi să se lase RĂSTIGNIŢI !!!  DOAMNE, Învredniceşte-mă să fiu şi eu unul din Copiii  Aceştia ! „

Răspunsuri

 1. Patria Mama-Romania:

  • Secolul XX Anul 1998 RUSIA MOSCOVA Nelly Sorochin,critic de arta: „Spectacolul „MUCENICUL”este o Lucrare foarte Fina,cu o maxima concentrare interioara. Actorul a reusit sa ne transmita prinCuvant,Gest si Plastica Trairea Lui Sufleteasca.Spectacolul a fost interesant si prin faptul ca actorul ne-a convins de parcurgerea complicata a Drumului Sau spre Idealul Suprem. A fost o Lupta a Simturilor. Draga Vasile,iti doresc sa atingi cele mai Inalte Culmi in Arta!”

   • Secolul XX Anul 1995 GRECIA ATENA Doina Zamfiroiu, profesoara: „Sunt adanc emotionata. Prezenta unui Roman,din Moldova,un Frate de-al Nostru pe Meleagurile Greciei Vechi,nu ne poate lasa indiferenti. Aceasta interpretare este foarte reusita!”

   • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Mihai Prepelita, poet: „Vasile Butnaru este Un Actor-Calugar, care a Devenit la Exterior si la Interior aproape ca Un Hristos al Neamului Romanesc …”

  • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Toma Istrati, poet: „In timp ce Fratele Basarabean a interpretat Lucrarea – un scaun n-a scartait,nimeni nu si-a ingaduit sa tuseasca. Sunt sigur,Multi dintre Dumneavoastra ati Trait cu Adevarat,ati varsat o Lacrima pentru Poemul cel Sfant al Neamului …”

  • TRIUNGHIUL DE AUR AL DACIEI: „De teama sa nu inviem,/Ne-au risipit cetatile,ne-au ucis altarele,/Toate frumusetile,ca intr-un blestem,/Ni le-au schilodit.Si-am ramas doar cu soarele,/Din el ne-am croit poteci in padure,in munte,/Langa vetre marunte/Daca te uiti bine,inapoi/In pietre,nemuritori,suntem noi,numai noi.”

  • PROMISIUNEA TRACO-GETO-DACILOR: „Ne vom intoarce intr-o zi,/Ne vom intoarce negresit./Vor fi apusuri aurii,/Cum au mai fost cand am plecat.”

 2. Basarabie,Dragostea Mea pentru Tine este mai Adanca decat Marea si mai Inalta decat Cerul!

  • Secolul XX Anul 1998 ITALIA Grigore Constantin, Ambasadorul Romaniei la ROMA : „Suntem bucurosi sa-l avem in Mijlocul Nostru pe Maestrul Vasile Butnaru,care va sustine un alt stralucit recital cu piesa „MUCENICUL” si care,sunt convins,se va bucura de un mare succes si audienta binemeritata,aici,in Cetatea Eterna,Locul,in care acum 2000 de ani in urma au pornit Legiunile Romane care aveau sa contribuie la Nasterea Poporului Roman …”

   • Secolul XX Anul 1997 FRANTA PARIS Eugen Holban, scritor: „Am mai auzit de Talente din BASARABIA ROMANEASCA, dar cele vazute si auzite aici,la PARIS, m-au Miscat Profund … Am Trait cu Adevarat spectacolul prezentat de Actorul Vasile Butnaru …”

   • MA ADRESEZ TUTUROR CARE VIZITEAZA PAGINA vasilebutnaru.wordpress.com Actorul Vasile Butnaru „Va solicit sprigin financiar pentru a continua derularea proiectului de mare calibru „Un Strigat de Durere al Neamului Romanesc Strabate Lumea …”

  • Secolul X X I Anul 2002 12 septembrie ROMANIA TIMISOARA Lucian Sava, ziarist: „Actorul Vasile Butnaru scolit la Chisinau si-a facut Un Teatru Aparte, si-a pornit-o prin LUME, ca Pelegrin, ca Propovaduitor Curat al Limbii Romane, al Limbii Neamului Sau … Ieri, in Piata Operei, Actorul Basarabean a prezentat un profund spectacol inchinat victimilor atentatelor teroriste din SUA,11 SEPTEMBRIE 2001 …”

 3. BUNUL PASTOR: Basarabie,nu mai Plange! Destule Lacrimi ai varsat! De Azi incolo-EU am sa-ti port de Grija-ca nimeni altul.Sunt Bunul Pastor care si-a dat Viata pentru Oile Sale! Am Revenit dupa 2000 de ani pentru ca Oile Mele sa aiba Viata din Belsug. Iubiti Crestini,Frati si Surori! Cu multi ani in urma-LUPUL venit din Padurile Sibiriene pe Timp de Noapte mi-a Sfasiat TURMA. Rapind Frumoasa Mioara-BASARABIA.Cu Ochii Doldora de LACRIMI nu am spus nici un cuvant.”Basarabie,Iarta-ma,ca Te-am Jertfit pentru a Salva ce a mai ramas din Turma…”Dupa atata amar de vreme Aceasta Fiinta Nevinovata s-a Regasit.BASARABIA este RANITA,dar a REVENIT la CASA PARINTEASCA.Acum,sta la Usa Patriei Mama-ROMANIA si bate… Daca Cineva dintre Voi Aude GLASUL si va Deschide Usa-EU,Bunul Pastor JERTFESC TOT CE AM MAI BUN si voi Intra in VIATA TA IMPREUNA cu BASARABIA! In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh-AMIN!!!

  • Petitia nr.25225 Data: 03-10-2011 Domnule Vasile Butnaru,va multumim pentru mesajele adresate Presedintelui Romaniei,domnul Traian Basescu. Va asiguram de faptul ca opiniile si opsrvatiile dumneavoastra raman in atentia noastra. Cu stima, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu.

   • Traian Basescu,o mana intinsa care ajuta intr-o zi intunecoasa este aceea … de care oamenii isi amintesc pana la sfarsitul vietii…

   • Secolul XX Anul 1998 Franta,PARIS. Nicolae Lupan,scriitor: „O opera excelenta ca interpretare. Modalitatea actorului de-a convinge spectatorul de importanta mesajului scris de poet este nemaipomenita. Acest spectacol va avea un rasunet benefic si in alte capitale ale lumii …”

   • Secolul XX Anul 1998 ITALIA FLORENTA Petre Coman, preot ortodox: „Dumneata ai un rol deosebit in propogarea acestei Culturi ,ce este ca o Icoana Vie care vorbeste si care se misca …Ce frig a fost in aceasta zi ,dar toata raceala si toata oboseala au zburat ca prin vis de la primele fraze recitate. Imi vei ramane Scump si te voi POMENI in continuare in SINTELE RUGACIUNI cu Toti cei Dragi Dumitale …”

  • „Asa se cuvine-oamenii de cultura sa fie mai aproape de Biserica,de Credinta Noastra Crestina,sa fie impreuna cu Preotii adevarati slefuitori de Constiinta si de Suflet Romanesc.” VALDMAN TRAIAN, preot ortodox MILAN

  • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Sorin Gratieanu, poet: „Vasile, NATURA te-a inzestrat cu TALENT… Sa nu uiti de acest fapt niciodata! DARUIESTE-TE OAMENILOR!”

 4. Vineri, 28 ianuarie 2011,
  Televiziunea Moldova 1 prezinta emisiunea
  ,,Buna Dimineata !!! „.
  Un interviu cu MESAGERUL NEAMULUI ROMANESC DIN BASARABIA MARTIRA.

  • Secolul XX Anul 1998 ITALIA ANCONA Ioan Toba, preot ortodox: „Dumnezeu m-a inspirat sa zic: „Da, Frate Vasile, Vino in Fata Sfantului Altar Pregatit de Noi …” Am ceea ce a vrut Bunul Dumnezeu, i-am dat Cuvant Actorului Vasile Butnaru, Rascolindu-ne Sufletele cu Glasul Lui Dulce de Poet si Interpret …”

 5. Anul 2003 , Bucuresti, Romania, Muzeul National. Expozitie de Pictura. Monodrama ,,MUCENICUL”
  Interpret VASILE BUTNARU
  Versuri Mihai Prepelita
  Operator Vlad Bitca

  • Secolul XX Anul 1998 ITALIA BOLOGNA Ioan Toba, preot ortodox: „Spectacolul „Mucenicul” este Un Produs al Spiritualitatii Romanesti , o parte din Istoria Neamului …”

  • Secolul XX Anul 1995 UCRAINA KIEV Larisa Cadarova, artista a poporului: „Spectacolul „Mucenicul” e o Capodopera … Actorul este expresiv atat exterior cat si interior … O Lucrare facuta cu Multa Dragoste si Credinta …”

  • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Mihai Prepelita, poet: „Vasile Butnaru este Un Actor-Calugar, care a devenit la exterior si la interior aproape ca Un Hristos al Nostru …”

 6. ITALIA,PIACENZA,2009.

  • Secolul XX Anul 1998 VATICAN. Anton Lucaci,preot: „Un teatru aparte cu un singur actor,intruchipand la modul esential eforturile Unui Neam care-si cauta fara intrerupere DEMNITATEA si LOCUL in Universul Uman,parcurgand Calea Purificarii Interioare prin JERTFA,pana cand Balada propriei resemnari se transforma in Cantare de Pasti …”

   • Ministerul Culturii s Patrimoniul National Cabinet Ministru Domnului Vasile Butnaru actorul.butnaru@yahoo.com CABINET MINISTRU Nr.5004 Data: 23.09.2011 Stimate Domnule, Refiritor la memoriul dumneavoastra privind acordarea unui sprigin financiar din partea statului roman pentru activitatea pe care ati desfasurat-o si o efectuati in continuare,ministerul a analizat pagina webe care prezinta realizarile din cariera artistica. In acest sens,sunt impresionante Daruirea si Credinta pe care le manifestati in Creatiile Dumneavoastra, Misiunea Asumata de Port-Drapel al aspiratiilor de mai bine nazuite de noi toti. Destinul Artistic Acceptat, si anume cel de Liber Profesionist,incumba si firesti riscuri,privatiuni,deceptii,relansari si reveniri in Luminile Rampei… Si totusi este Demn de retinut faptul ca toti artistii profesionisti,care au ales Calea Exprimarii in afara Sferei Institutionale, se angajeaza intr-o abordare care are toate sansele sa devina Performanta in masura in care Strategia de Marketing si de Management cultural aplicate in activitatea artistica raspunde Unui Public-Tinta si mutatiilor survenite la nivelul mentalului colectiv. Conform legislatiei in vigoare,Grupurile de Artisti sau cei care Evolueaza Individual pot atrage Fonduri Nerambursabile din diverse surse de finantare,daca indeplinesc criteriile de eligibilitate si aplica in termen la liniile de finantare deschise si anuntate pe diferite cai (internet,presa scrisa etc.) Sfatul Nostru este sa monitorizati programele de finantare care sunt anuntate de Ministerul Culturii si Patrimoniul National, Administratia Fondului Cultural National, de Institutul Cultural Roman,de alte autoritati finantatoare… Avem convingerea ca prin Tenacitatea si Determinarea demonstrate de-a lungul Carierei Dumneavoastra Artistice veti reusi sa optineti Spriginul Financiar atat de necesar pentru sustinerea si dezvoltarea Tuturor Proiectilor Artistice… Cu aleasa consideratiune, KELEMEN HUMOR, Ministrul Culturii si Patrimopniul National …

   • SECOLUL XXI ALBA IULIA CETATEA UNIRII … Grigore Grigoriu, actor: ” Va marturisesc tuturor celor prezenti in aceasta sala: Maestrul Emil Loteanu a solicitat sprigin financiar din partea Statului Roman pentru realizarea Unui Proiect cinematografic: o pelicula de lung metraj. Dar fara nici un rezultat … Maestrul Emil Loteanu a mers la Moscova. Si Moscova i-a oferit a sis tenta financiara …”

 7. Scumpa Romanie,Basarabia este copilul tau ! / Plange-l Mama, ca-i Barbat / Dar in Lanturi l-au Legat ! / Fara Usa,Fara Jiam / Fara Tara,Fara Neam !!! / (1812-2012)

  • „Basarabia este o Lacrima pe Trupul Tarii,este Isus Hristos al Romaniei care a dus Crucea pe muntele Golgota .. si o mai duce …” LIVIU VALINAS din Nurnberg,Germania

  • Secolul XX . Anul 1997 . Germania . „Sunt emotionat de spectacolul prezentat in cadrul Ambasadei de la Bonn. A fost o fericita ocazie sa ne intalnim aici mai Multi Romani si sa Meditam Impreuna putin asupra Istoriei Noastre Tragice …” TUDOR DUNCA, AMBASADORUL ROMANIEI LA BONN

   • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Silviu Silvian Fusu, regizor de teatru: „Dupa cinci ani de despartire cu Actorul Vasile Butnaru mi-am dat seama cat de mult au actionat asupra Lui acesti ani de singuratate … Aidoma Lui Isus Hristos care a Postit Pàtruzeci de nopti in Pustiu,Vasile a adunat in Sine CREDINTA … Aceasta CREDINTA s-a profilat in monospectacol. Vasile ne-a convins de un Lucru-actorul care nu se misca in spatiul scenic este Foarte Miscator in SPATIUL COSMIC!”

   • Secolul XX Anul 1998 ITALIA ROMA Mario Prosperi, actor si regizor de teatru: „Vasile este un actor simplu, interesant,cu Sufletul Deschis, care ne-a prezentat un fragment dintru-n spectacol axat pe o Traire Profunda, Dumnezeieasca. Actorul practica un gen de teatru care din pacate este pierdut la ROMA …”

   • Secolul XX Anul 1997 GERMANIA BONN Andrei Baleanu, critic de teatru: „Actorul Vasile Butnaru a prezentat un spectacol emotionant, jucat cu mult talent intr-o limba frumoasa, romaneasca si cu un continut foarte bogat , care a impresionat publicul …”

   • Secolul X X I VATICAN Anton Lucaci, preot: „Vasile, au trecut 12 ani de la ultima noastra intalnire … Ma bucur ca ai Revenit la VATICAN … Trebuie sa continuam Colaborarea Crestina …”

  • Secolul XX Anul 1998 ITALIA, ROMA Iuvenalie Ionascu,preot ortodox: „MUCENICUL”e un Destin si pentru Romanii care traiesc in Cetatea Eterna,dar care au RA-DACI-NI adanci in Pamantul Sfant al Patriei Noastre. Un spectacol ce exprima Durerea,Suferinta si Lacrima Neamului …”

 8. Un strigat de durere din indepartata Portugalia,sa se auda peste Prut de la fratele Gavril.Success!!

  • Regatul Spaniei.Madrid. Frate Gavril si scumpi compatrioti aflati printre straini, niciodata sa nu va considerati de prisos. Acolo unde sunteti,sunteti cu Voia Lui Dumnezeu. Si aveti un rost anume de implinit. Cu ajutorul Bunului pe parcursul a 9 luni de zile am prezentat mai multe spectacole cu caracter profund religios pentru comunitatea romanilor crestini din Spania. Caile Bunului Dumnezeu sunt necunoscute. Doamne ajuta.

   • Secolul 21 Anul 2006 BASARABIA Vasile Nanea, Consilier Cultural la Ambasada Romaniei din CHISINAU: „Un Pamant Numit ROMANIA”. Monospectacol prezentat in premiera de Actorul Vasile Butnaru pentru colaboratorii Ambasadei Romaniei la CHISINAU. Spectacol cu caracter profund filozofic. Multumesc Actorului Basarabean pentru CURAJ!”

 9. Fiule,un singur om poate schimba lumea,si acesta esti tu…

 10. Anul Crestin 2012. Regatul Spaniei. Madrid. Centrul Crestin pentru spanioli,emigranti si refugiati „INIMA DE PARINTE”. Parinte Enrico,sora Carmelia si sora Maria,va multumesc din tot sufletul pentru Griga si Ocrotire Parinteasca.Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca eforturile nobile depuse pe Altarul Crestinatatii…

  • CRUCEA ROSIE SPANIOLA (Comunitatea de Madrid) Va multumesc pentru grija si ocrotire …

   • Multumesc tuturor pentru donatii: 1)Vasile Butnaru 2)IBAN: ES81 2100 1739 6002 0015 0985 3)BIC/CODIGO SWIFT: GAIXESBBXXX

   • O MANA INTINSA CARE MA AJUTA INTR-O ZI INTUNECOASA ESTE ACEEA … DE CARE EU IMI AMINTESC PANA LA SFARSITUL VIETII …

   • O mana intinsa care ma ajuta sa duc Crucea Neamului Romanesc din Basarabia Martira … Este Mana Bunului Crestin de care imi aduc aminte pana la sfarsitul vietii …

   • Fiule, nimeni nu este profet in tara lui …

  • Doamne, talpile mele sunt batatorite de drumuri … Tot ma putin pe ACASA si tot mai mult prin strainatati …

   • Secolul 21 Anul 2006 BASARABIA Filip Teodorescu, Ambasadorul Romaniei la CHISINAU : ” Multumesc din tot sufletul Actorului Vasile Butnaru pentru Ravnitul Cadou – O Lumanare Incolacita de Sarma Ghimpata – Reusit Simbol de a releva Adevarata Stare in care se afla BASARABIA ROMANEASCA … De acum incolo Aceasta Dramatica Lumanare se va afla Mereu pe Masa Mea de Lucru …”

   • Petitia nr.19043 Data: 06-09-2012 Domnule Vasile Butnaru, Presedintele Romaniei, Domnul Traian Basescu, a primit mesajul dumneavoastra si doreste sa va multumeasca pe aceasta cale pentru gandurile transmise, pentru increderea acordata, precum si pentru atitudenea dumneavoastra. Cu deosebita consideratiune, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu

  • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Antoaneta Lucasciuc, profesoara: „M-a cucerit Chipul Actorului … O asemanare perfecta cu Isus Hristos. Ochii senini, cuvintele izvorate din suflet, camasa lunga, imaculata… era asemenea Lui Mesia … Isi ducea Crucea in Spate pe drum spre GOLGOTA …”

 11. „Cu glasul meu catre Domnul am strigat,si m-a auzit din muntele cel sfant al Lui … Eu m-am culcat si am adormit ; sculatu-m-am ca Domnul ma va sprigini …

  • In BIBLIE este scris: „Crestine,cauta ADEVARUL. ADEVARUL te face OM LIBER…” Domnule Timofti,(presedinte al republicii moldova) GHEORGHE DAVID este Mosul Meu. UN MARTIR BASARABEAN. A cautat ADEVARUL. Impreuna cu GHEORGHE GHIMPU,VALERIU GRAUR si alti MARTIRI din Basarabia sfasieata de Rusia. ADEVARUL costa foarte scump: Au platit cu VIATA.

 12. De la: procetatean@presidency.ro Catre: actorul.butnaru@yahoo.com Trimis: Luni, 13 mai 2013 15:33:47 Subiect: Raspuns petitie Petitia nr. 8637 Data: 13-05 Domnule Vasile Butnaru, Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu va multumeste pentru urarile transmise cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste si va transmite la randul sau cele mai bune ganduri. HRISTOS A INVIAT! Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu

 13. Sfarsit de secol XX si inceputul secolului XXI Anul 2000 (31 august) Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si crestin. Lucrare prezentata celor prezenti in Piata Mare a Adunarii Nationale (40 mii de basatabeni) 0rganizator: Serafim Urecheanu,Primarul General de Chisinau. Moderatori: 1)Grigore Vieru,Poet National 2)Nicolae Dabija,Poet National 3)Iulian Filip,Poet National s.a.m.d.

  • Monodrama cu caracter profund religios si istoric.

 14. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Vatra) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din Primaria Locala.Organizator si Moderator: Primarul General de Vatra.

 15. Secolul XXI Anul 2001 Basarabia (Gratiesti) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din Primaria Locala. Organizator si Moderator: Primarul General de Gratiesti.

 16. Seculul XXI Anul 2002 Basarabia (Budesti) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din Primaria Locala. Organizator si Moderator: Primarul General de Budesti.

 17. Secolul XXI Anul 2004 (Tohatin) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din Primaria Locala. Organizator si Moderator: Primarul General de Tohatin.

 18. Secolul XXI Anul 2005 Basarabia (Ciorascu) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul Primariei Locale. Organizator si Moderator: Primarul General de Ciorascu.

 19. Secolul XXI Anul 2005 Basarabia (Truseni) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul Primariei Locale. Organizator si Moderator: Primarul General de Truseni.

 20. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Vadul Lui Voda) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din Primaria Locala. Organizator si Moderator: Primarul General de la Vadul lui Voda.

 21. Secolul XXI Anul 2004 Basarabia (Cruzesti) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Cruzesti.

 22. Secolul XXI Anul 2005 Basarabia (Durlesti) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angjatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Durlesti.

 23. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Cricova) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Cricova.

 24. Secolul XXI Anul 2002 Basarabia (Bacioi) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Bacioi.

 25. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Bubuieci) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric.Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Bubuieci.

 26. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Stauceni) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Stauceni.

 27. Secolul XXI Anul 2005 Basarabia (Codru) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Codru.

 28. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Ghdghici) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General de Ghidghici.

 29. Sfarsit de secol XX si inceputul secolului XXI Anul 2000 Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durertea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru toata Basarabia. Organizator si Moderator: Domnul Postolache,Director General. Redactor si prezentator: Ioan Stici,Poet National.

  • Piata Centrala /Piata Agricola/ *In ajun de Anul Nou*

 30. Secolul XX Anul 1994 Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul institutiei financiare „Petrol Bank”. Organizator si Moderator: Directorul General.

 31. Secolul XX Anul 1994 Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul institutiei financiare „Banka de Economii a Moldovei”. Organizator si Moderator: Directorul General.

 32. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru angajatii si colaboratorii din cadrul institutiei financiare „BANCA ROMANA” Organizator si Moderator: Directorul General.

 33. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Vatra) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General.

 34. Secolul XXI Anul 2004 Basarabia (Gratiesti) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata angajatilor si colaboratorilor din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General.

 35. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Budesti) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru angajatii si colaboratorii din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General.

 36. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Tohatin) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru angajatii si colaboratorii din cadrul primariei din localitate. Organizator si Moderator: Primarul General.

 37. Secolul XXI Anul 2002 Basarabia (Ciorascu) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru angajatii si colabortorii din cadrul primariei din localitate. Organizator si moderator: Primarul General.

 38. Secolul XXI Anul 2003 Basarabia (Truseni) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru angajatii din cadrul primariei din localitate. Organizator si moderator: Primarul General.

 39. Secolul XXI Anul 2006 Basarabia (Ungheni) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru corpul didactic si elevii din cadrul Liceului Teoretic din localitate. Organizator: Directorul General al institutiei. Moderator: Iulian Filip,Poet National.

 40. Secolul XXI Anul 2002 Basarabia (Colonita) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru corpul didactic si elevii din cadrul Liceului Teoretic „Gheorghe Ghimpu”. Organizator si moderator: Directorul General.

 41. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi” Organizator si Moderator: Boris Volosatai, Director General.

 42. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric.Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Mircea Eliade”. Organizator si Moderator: Elvira Grau, Director General.

 43. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”. Organizator si moderator: Valentina Iurco, Director General.

 44. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii Liceului Teoretic „Vasile Alexandri”. Organizator si moderator: Veronica Postolache,Sefa Catedrei de Limba Romana. Director General: Vasile Dombrov.

 45. Sfarsit de secol XX Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”. Organizator si moderator: Mihai Morosan,Director General.

 46. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”. Organizator si Moderator: Nely Berizovschi.Director General.

 47. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”. Organizator si moderator: Tatiana Naghibeda Tverdo hleb,Director General.

 48. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Ion Creanga”. Organizator si moderator: Catedra de Limba Romana. Director General: Valentin Guzgan.

 49. Sfarsit de secol XX Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Mircea cel Batran”. Organizator: Catedra de Limba Romana. Moderator: Mihai Tescu,Director General.

 50. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Mircea cel Batran”. Organizator: Catedra de Limba Romana. Moderator: Mihai Tescu, Director General.

 51. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Prometeu”. Organizator: Catedra de Limba Romana. Moderatori: Aurelian Silvestru,Director General si Nicolae Dabija,Poet National.

 52. A fost si Iulian Filip,Poet National.

 53. Sfarsit de secol XX Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor din Basarabia Martira”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic(Botanica) Organizator si Moderator: Ludmila Ciobanu, Director General.

 54. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni” .Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Sulac”. Organizator si Moderator: Ludmila Ciobanu, Director General.

 55. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Petru Zadnipru”. Organizatori si moderatori: Catedra de Limba Romana.

 56. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Vasile Lupu”. Organizator si Moderator: Catedra de Limba Romana.

 57. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Gogol”. Organizator si Moderator: Catedra de Limba Romana.

 58. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor din Basarabia Martira”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii Liceului Teoretic „Antioh Cantemir”. Organizator: Catedra de Limba Romana. Moderator: Iuliana Filip,Poet National.

 59. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor Basarabeni”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Miguel de Servantes Soavedra”.Organizator: Catedra de Limba Romana. Moderator: Ana Ivlev,Director General.

 60. Secolul XXI Basarabia (Chisinau) „Strigatul si Durerea Romanilor din Basarabia Martira”. Monodrama cu caracter profund religios si istoric. Lucrare prezentata pentru Corpul Didactic si Elevii din cadrul Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”. Organizator: Tatiana Popa,Director General. Moderatori: Tatiana Popa si Nicolae Dabija,Poet National.

 61. Raspuns petitie ianuarie 8 la 10:43 procetatean@presidency.ro Catre actorul.butnaru@yahoo.com Petitia 24917 Data:08-01-2014 Domnule Vasile Butnaru, Presedintele Romaniei,domnul Traian Basescu,va multumeste pe aceasta cale pentru urarile transmise cu ocazia Craciunului si Anului Nou si va ureaza ca Anul 2014 sa va aduca,dumneavoastra si celor dragi,bucurii si impliniri. La multi ani! Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu.

 62. Comunidad de Madrid,Gracias.

 63. Secolul XXl (Anul 2011) Sunt un actor foarte modest si cu talpile batatorite de drumuri… Am batut la poarta unui regat (Regatul Spaniei) Regele si Regina au fost binevoitori…(Au intins o mana de ajutor…) Este vorba de Regele Juan Carlos l y Regina Sofia…

 64. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu – Proiectul a fost realizat la nivel Local,National si International. Doamne, Multumesc pentru Grija si Ocrotire.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: