(OFFERTA) Donatii…

AIUTO PER SPETACOLO RELIGIOZO

CU  DUMNEZEU, INAINTE !!!

Urgent!

Salutari din

B A S A R A B I A
M A R T I R A …

SUNT ACTORUL VASILE BUTNARU

SI CU BINECUVANTAREA

BUNULUI DUMNEZEU

DE MULTA VREME PREZINT

m o n o s p e c t a c o l e  cu   c a r a c a c t e r  p r o f u n d  s o c i a l   c a r e

c o n t r i b u i e  f u n d a m e n t a l  la TREZIREA CONSTIINTEI NATIONALE

A NEAMULUI  ROMANESC  DIN  B A S A R A B I A !!!
IN VIZORUL MEU SUNT INSTITUTIILE DE INVATAMANT !

DAR SI AUTORITATILE COMUNISTE STAU CU OCHII PE MINE…

REGIMUL DE LA CHISINAU A RESPINS DIN START

SUSTINEREA FINANCIARARA A PROIECTELOR DE PROMOVARE

A VALENTELOR ROMANESTI !

AM PORNIT LA DRUM  DE UNUL SINGUR SI PE CONT PROPRIU.

DOAR UNUL DUMNEZEU A FOST,ESTE SI VA FI MEREU CU MINE…

PE PARCURSUL A 21 DE ANI AM ARUNCAT MULTE SEMINTE RODITOARE

IN   PAMANTUL  SFANT –  B A S A R A B I A . . .

ACESTE SPECTACOLE DE MARE CALIBRU AU ZGUDUIT NOUA GENERATIE !

SI TINERII S-AU TREZIT LA VIATA !

PRIETENI, VA PROPUN SA CONTINUAM DRUMUL IMPREUNA !!

DOAR IMPREUNA VOM REUSI ! ! !

ACUM, VA SOLICIT AJUTOR CONCRET  .

PRIETEN BUN,

B A S A R A B I A   R A N I T A   MAI TRAIESTE…

GRABESTE-TE !!!

MAINE  POATE  FI  PREA TARZIU. . .

PRIETENE,        am obosit putin …

TE ROG,

AJUTA-MA

SA DUC PANA LA CAPAT

LUCRAREA BUNULUI  Z I D A R . .

DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE NOBILA  INTENTIE

DE-A CONTRIBUI FINANCIAR LA SUSTINEREA ACTIVITATII TEATRALE

A UNUI ACTOR BASARABEAN CE REPREZINTA NEAMUL ROMANESC

DORNIC DE  L I B E R T A T E ! ! !

PENTRU   D O N A T I I :  vasilebutnaru.wordpress.com

(varianta de rezerva)

CU WESTERN UNION-CONTRIBUTIA FINANCIARA AJUNGE

LA DESTINATIE

IN 3 MINUTE…

MULTUMESC.

CU ALEASA CONSIDERATIUNE,

VASILE BUTNARU,

ACTOR BASARABEAN.

DOAMNE AJUTA !!!

 

Răspunsuri

 1. <<>> DOAR UNUL SINGUR DUMNEZEU A FOST, ESTE SI VA FI MEREU CU MINE . . .

  • Drumul Purtatorului de Cruce al Neamului Romanesc din Basarabia Martira este foarte greu… <>

   • <>

   • „Asa se cuvine-oamenii de cultura sa fie mai aproape de Biserica,de Credinta Noastra Crestina,sa fie impreuna cu Preotii adevarati slefuitori de Constiinta si de Suflet Romanesc.” VALDMAN TRAIAN,preot ortodox MILAN

   • Secolul 21 Anul 2006 BASARABIA Vasile Nanea, Consilier Cultural la Ambasada Romaniei din CHISINAU: „Un Pamant Numit Romania” Monospectacol prezentat in premiera de Actorul Vasile Butnaru pentru colaboratorii de la Ambasada Romaniei din CHISINAU. Spectacol cu caracter profund filozofic. Multumesc Actorului Basarabean pentru CURAJ!”

   • MA ADRESEZ TUTUROR CARE VIZITEAZA PAGINA vasilebutnaru.wordpress.com Actorul Vasile Butnaru „Va solicit sprigin financiar pentru a continua derularea proiectului de mare calibru „Un Strigat de Durere al Neamului Romanesc Strabate Lumea …”

   • Ministerul Culturii si Patrimoniul National Cabinet Ministru Domnului Vasile Butnaru actorul.butnaru@yahoo.com CABINET MINISTRU Nr.5004 Data: 23.09.2011 Stimate Domnule, Referitor la memoriul dumneavoastra privind acordarea unui sprigin financiar din partea statului roman pentru activitatea pe care ati desfasurat-o in ultimii ani si o efectuati in continuare,ministerul a analizat pagina webe care prezinta realizarile din Cariera Artistica.I n acest sens sunt impresionante Daruirea si Credinta pe care le manifestati in creatiile dumneavoastra,Misiunea asumata de Port-Drapel al aspiratiilor de mai bine nazuite de noi toti.Destinul Artistic acceptat,si anume cel de Liber Profesionist,incumba si firesti Riscuri,Privatiuni,Deceptii,Relansari si Reveniri in Lumina Rampei. Si totusi este Demn de retinut faptul ca toti Artistii Profesionisti,care au ales Calea Exprimarii in afara sferei institutionale,se angajeaza intr-o abordare care are toate sansele sa devina Performanta in masura in care Strategia de Marketing si de Management Cultural aplicata in Activitatea Artistica raspunde unui Public-Tinta si mutatiilor survenite la nivelul mentalului colectiv. Conform Legislatiei in Vigoare,Grupurile de Artisti sau cei care Evoleaza Individual pot Atrage Fonduri Neranbursabile din diverse surse de finantare,daca indeplinesc criteriile de eligibilitate si aplica in termin la liniile de finantare deschise si anuntate pe diferite cai(internet,presa scrisa etc.) Sfatul Nostru este sa monitorizati programele de finantare care sunt anuntate de Ministerul Culturii si Patrimoniul National,de Administratia Fondului Cultural National,de Institutul Cultural Roman,de alte autoritati finantatoare stabilite prin lege in vederea aplicarii la aceste surse de finantare. Avem convingerea ca prin Tenacitatea si Determinarea demonstrate de-a lungul Carierei Dumneavoastra Artistice veti Reusi sa va Impuneti si sa Optineti Spriginul fFnanciar atat de Necesar pentru Sustinerea si Dezvoltarea Proiectilor Artstice .Cu aleasa consideratiune, K E L E M E N H U M O R Ministrul Culturii si Patrimoniul National …

   • SECOLUL XXI ALBA IULIA CETATEA UNIRII … Grigore Grigoriu, actor: „Va marturisesc tuturor celor adunati in aceasta sala: Maestrul Emil Loteanu a solicitat din partea Statului Roman sprigin financiar pentru realizarea Unui Proiect cinematografic; o pelicula de lung metraj. Dar fara nici un rezultat … Maestrul a mers la Moscova. Si Moscova i-a oferit a SIS tenta financiara …”

  • Luni 20 februarie 2012 Catre: traianbasescu@presidency.ro Domnule Presedinte, Va solicit o mana de ajutor pentru a continua Drumul Crucii Neamului Romanesc aflat printrre straini. Ajutorul poate fi oferit de unii agenti economici care au acumulat un venit „simbolic” din „activitatea profesionala” desfasurata pe parcursul anilor… 1)Elena Udrea- 1MILIARD de EURO; 2)Traian Basescu- 2,5 MILIARDE de EURO; 3)Radu Berceanu- 4 MILIARDE de EURO; 4)Adrian Videanu-5 MILIARDE de EURO; 5)Vasile Blaga- 4 MILIARDE de EURO. (In bancile din Elvetia si Belgia au fost identificate pana acum conturile care apartin persoanelor nominalizate.) SURSA: 1)Maria Bumbaru (Busines risk adviser; 2)President AXOM Rom. agent Romania (private investigationes) http://www.romagent1.ro ; 3)Executiv manager: videocompanents. Romania-www.vc.video.ro ; 4)President Romanian Nacional. Association of Detectives-www.adetro.ro ; 5)Presidente fondator Fundatia ACUM. P.S. Domnule Traian Basescu, grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

   • Mult Stimat Oligarh,grabeste-te.Mana intinsa a actorului basarabean este Mana Lui Hristos care te cheama la… binefacere.

   • Secolul XX Anul 1998 ITALIA, ROMA Iuvenalie Ionascu,preot ortodox: „MUCENICUL” e un Destin si pentru Romanii care traiesc in Cetatea Eterna,dar care au RA-DACI-NI adanci in Pamantul Sfant al Patriei Noastre. Un spectacol ce exprima Durerea,Suferinta si Lacrima Neamului …”

   • Secolul XX Anul 1995 RUSIA MOSCOVA Nelly Sorochin,critic de arta: ” Monospectacolul „MUCENICUL” este o Lucrare foarte fina,cu o maxima concentrare interioara. Actorul a reusit sa ne transmita prin Cuvant,Gest si Plastica Trairea Lui Sufleteasca. Spectacolul a fost interesant si prin faptul ca actorul ne-a convins de parcurgerea complicata a Drumului Sau spre Idealul Suprem. A fost o Lupta a Simturilor. Draga Vasile,iti doresc sa atingi cele mai Inalte Culmi in Arta!”

   • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Toma Istrati, poet: „In timp ce Fratele Basarabean a interpretat Lucrarea,-un scaun n-a scartait,nimeni nu si-a ingaduit sa tuseasca. Sunt sigur,Multi dintre Dumneavoastra ati Trait cu Adevarat,ati varsat o Lacrima pentru Poemul cel Sfant al Neamului …”

  • „Un teatru aparte,cu un singur actor,inruchipand la modul esential eforurile unui neam care-si cauta fara intrerupere DEMNITATEA si Locul in Universul Uman,parcurgand Calea Purificarii Interioare prin JERTFA,pana cand balada propriei resemnari se transforma in Cantare de Pasti …” ANTON LUCACI, PREOT VATICAN

  • Secolul XX Anul 1998 Franta, PARIS. Nicolae Lupan: „O opera excelenta ca interpretare. Modalitatea actorului de-a convinge spectatorul de importanta mesajului scris de poet este nemaipomenita. Acest spectacol va avea un rasunet benefic si in alte capitale ale lumii …”

   • Secolul XX Anul 1996 GRECIA ATENA Doina Zamfiroiu, profesoara: „Sunt adanc emotionata. Prezenta unui Roman din Moldova,un Frate de-al Nostru pe Meleagurile Greciei Vechi,nu poate sa ne lase idiferenti. Aceasta interpretare este foarte reusita!”

   • Secolul XX Anul 1998 ITALIA ROMA Mario Prosperi, actor si regizor de teatru: „Vasile este un actor simplu,interesant,cu Sufletul Deschis,care ne-a prezentat un fragment dintru-n spectacol axat pe o Traire Profunda, Dumnezeieasca . Actorul practica un gen de teatru care din pacate este pierdut la ROMA …”

   • Secolul XX Anul 1997 GERMANIA BONN Andrei Baleanu, critic de teatru: „Actorul Vasile Butnaru a prezentat un spectacol emotionant, jucat cu mult talent intr-o limba frumoasa, romaneasca si cu un continut foarte bogat care a impresionat publicul …”

   • Secolul X X I VATICAN Anton Lucaci, preot: „Vasile, au trecut 12 ani de la ultima noastra intalnire … Ma bucur ca ai Revenit la VATICAN … Trebuie sa continuam Colaborarea Crestina …”

   • Secolul XXI Anul 2002 12 septembrie ROMANIA TIMISOARA Lucian Sava,ziarist: „Actorul Vasile Butnaru scolit la Chisinau si-a facut Un Teatru Aparte, si-a pornit-o prin Lume … ca Pelerin, ca Propovaduitor Curat al Limbii Romane, al Limbii Neamului Sau. Ieri, in Piata Operei, Actorul Basarabean a prezentat un profund spectacol inchinat vitimilor atentatelor teroriste din SUA,11 septembrie 2001…”

  • Secolul XX Anul 1998 ITALIA Grigore Constantin, Ambasadorul Romanie la ROMA : „Suntem bucurosi sa-l avem in Mijlocul Nostru pe Maestrul Vasile Butnaru,care va sustine un alt recital cu piesa „MUCENICUL” si care,sunt convins,se va bucura de un mare succes si audienta binemeritata,aici,in Cetatea Eterna,unde acum 2000 de ani in urma au pornit Legiunile Romane care aveau sa contribuie la Nasterea Poporului Roman …”

   • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Antoaneta Lucasciuc, profesoara: „M-a cucerit Chipul Actorului. O asemanare perfecta cu Isus Hristos. Ochii senini, cuvintele izvorate din suflet, camasa lunga,imaculata … era asemenea Lui Mesia … Isi ducea Crucea in Spate pe drum spre GOLGOTA …”

  • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Mihai Prepelita, poet: „Vasile Butnaru este Un Actor-Calugar, care a devenit la exterior si la interior aproape ca Un Hristos al Nostru …”

  • TRIUNGHIUL DE AUR AL DACIEI: „De teama sa nu inviem,/Ne-au risipit cetatile,ne-au ucis altarele,/Toate frumusetile,ca intr-un blestem,/Ni le-au schilodit.Si-am ramas doar cu soarele,/Din el ne-am croit poteci in padure,in munte,/Langa vetre marunte/Daca te uiti bine,inapoi/In pietre,nemuritori,suntem noi,numai noi.”

   • PROMISIUNEA TRACO-GETO-DACILOR: „Ne vom intoarce intr-o zi/ne vom intoarce negresit,/vor fi apusuri aurii/cum au mai fost cand am plecat.”

 2. SCUMPA MAMA ROMANIA, Mi-s ochii tristi si fruntea obosita/De-atata priveghere si-asteptare,/Mi-e inima bolnava,istovita,/De grea si indelunga alergare/Si plange ca o pasare ranita./Cand ochii mi-i inchid si cat in mine /Puteri sa sui Golgota pana sus,/O voce,un ecou din adancime/Imi spune bland:”Viata e Iisus,/Margaritarul pretios e-n tine”.

  • Luni,29 august 2011. In atentia Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu: Domnule Presedinte,timp de 12 ani incerc sa optin din partea Statului Roman sprigin financiar pentru activitatea profesionala pe care o desfasor pe cont propriu. Aceste spectacole cu caracter profund social reprezinta Durerea Neamului Romanesc de Pretutindeni. Romanii din Comunitatea Europeana si cei care inca se mai afla dupa sarma ghimpata -au gasit Un Reper Spiritual in Teatrul Unui Actor Basarabean. Domnule Presedinte,am obosit putin… Dar Bunul Dumnezeu vede si ma ajuta. Stiu ca aveti o Inima Mare din care izvoraste Dragoste pentru toti romanii aflati printre straini… In ceasul al 12-lea Va solicit o Mana de Ajutor pentru a mentine Vie Flacara Spirituala a Romanilor aflati departe de Casa Parinteasca. Istoria inregistreaza doar fapte concrete. Domnule Presedinte,mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire. Rog sa ma iertati. Sa ma ierte orice om fata de care am gresit cu ceva.

   • Traian Basescu,o mana intinsa care ajuta intr-o zi intunecoasa este aceea … de care oamenii isi amintesc pana la sfarsitul vietii…

   • Secolul XX . Anul 1997. Germania. „Sunt emotionat de spectacolul prezentat in cadrul Ambasadei de la Bonn. A fost o Fericita Ocazie sa ne intalnim aici mai Multi Romani si sa Meditam putin asupra Istoriei Noastre Tragice …” TUDOR DUNCA, AMBASADORUL ROMANIEI LA BONN

   • Secolul XX Anul 1998 ITLIA FLORENTA Petre Coman, preot ortodox: „Dumneata ai un rol deosebit in propogarea acestei Culturi, ce este ca o ICOANA VIE care vorbeste si care se misca… Ce frig a fost in aceasta zi,dar toata raceala si toata oboseala au zburat ca prin vis de la primele fraze recitate. Imi vei ramane SCUMP si te voi POMENI in continuare in SFINTELE RUGACIUNI cu Toti cei Dragi Dumitale …”

  • „Basarabia este o Lacrima pe Trupul Tarii,este Isus Hristos al Romaniei care a dus Crucea pe muntele Golgota…si o mai duce…” LIVIU VALINAS din Nurnberg,Germania

  • Secolul XX Anul 1997 FRANTA PARIS Eugen Holban, scriitor: „Am mai auzit de Talente din BASARABIA ROMANEASCA, dar cele vazute si auzite aici, la PARIS, m-au Miscat Profund … Am Trait cu Adevarat acest spectacol prezentat de Actorul Vasile Butnaru …”

 3. Luni 29 august 2011. Regatul Spaniei. Madrid. In atentia Presedintelui Romaniei,domnul Traian Basescu: Domnule Presedinte,timp de 12 ani incerc sa optin din partea Statului Roman sprigin financiar pentru activitatea profesionala pe care o desfasor pe cont propriu.Aceste spectacole cu caracter profund social reprezinta Durerea Neamului Romanesc de Pretutindeni.Romanii din Comunitatea Europeana si cei care inca se mai afla dupa sarma ghimpata-au gasit un Reper Spiritual in Teatrul Unui Actor Basarabean. Domnule Presedinte,am obosit putin…Dar Bunul Dumnezeu vede si ma ajuta.Stiu ca aveti o Inima Mare din care izvoraste Dragoste pentru toti romanii aflati printre straini…In ceasul al 12-lea Va solicit o Mana de Ajutor pentru a mentine Vie Flacara Spiritula a Romanilor aflati departe de Casa Parinteasca…Istoria iregistreaza doar fapte concrete. Domnule Presedinte,mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire. Rog sa ma iertati.Sa ma ierte orice om fata de care am gresit cu ceva.

  • Secolul 21 Anul 2006 BASARABIA Vasile Nanea, Consilier Cultural la Ambasada Romaniei din CHISINAU: „Un Pamant Numit ROMANIA” Monospectacol prezentat in premiera de Actorul Vasile Butnaru pentru colaboratorii de la Ambasada Romaniei din CHISINAU. Spectacol cu caracter profund filozofic. Multumesc Actorului Basarabean pentru CURAJ!”

  • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Silviu Silvian Fusu, actor si regizor de teatru: „Dupa cinci ani de despartire cu Actorul Vasile Butnaru mi-am dat seama cat de mult au actionat asupra Lui acesti ani de singuratate … Aidoma Lui Isus Hristos care a postit 40 de zile si patruzeci de nopti in pustiu, Vasile a adunat in Sine CREDINTA… Aceasta CREDINTA s-a profilat in monospectacol. Vasile ne-a convins de un Lucru-Actorul care nu se misca in spatiul scenic,poate fi Foarte Activ in SPATIUL COSMIC!”

 4. Petitia nr.25225 Data:03-10 Domnule Vasile Butnaru, Va multumim pentru mesajele adresate Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu. Va asiguram de faptul ca opiniile si opservatiile dumneavoastra raman in atentia noastra. Cu stima,Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu.

  • Secolul XX Anul 1995 ROMANIA BUCURESTI Silviu Silvian Fusu, actor si regizor de teatru: „Dupa cinci ani de despartire cu Actorul Vasile Butnaru mi-am dat seama cat de mult au actionat asupra Lui acesti ani de singuratate … Aidoma Lui Isus Hristos,care a postit patruzeci de nopti in pustiu, Vasile a adunat in sine CREDINTA … Aceasta CREDINTA s-a profilat in monospectacol. Vasile ne-a convins de un Lucru – actorul care nu se misca in spatiul scenic,poate fi Foarte Activ in SPATIUL COSMIC!”

 5. Petitia nr.25225 Data:03-10 Domnule Vasile Butnaru, Va multumim pentru mesajele adresate Presedintelui Romaniei,domnul Traian Basescu. Va asiguram de faptul ca opiniile dumneavoastra raman in atentia noastra. Cu stima, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu.

  • El a venit la ai Sai,si ai Sai nu L-au primit…

   • Doamne, talpile mele sunt batatorite de drumuri … Tot mai putin pe ACASA si tot mai mult prin strainatati …

   • Secolul 21 Anul 2006 BASARABIA Filip Teodorescu, Ambasadorul Romaniei la CHISINAU : ” Multumesc din tot sufletul Actorului Vasile Butnaru pentru Ravnitul Cadou – O Lumanare Aprinsa si Incolacita de Sarma Ghimpata – Reusit Simbol de a releva Adevarata Stare in care se afla BASARABIA ROMANEASCA … De acum incolo Aceasta Lumanare se va afla Mereu pe Masa Mea de Lucru …”

   • Petitia nr. 19043 Data: 06-09-2012 Domnule Vasile Butnaru, Presedintele Romaniei, Domnul Traian Basescu, a primit mesajul dumneavoastra si doreste sa va multumeasca pe aceasta cale pentru gandurile transmise, pentru increderea acordata, precum si pentru atitudenea dumneavoastra. Cu deosebita consideratiune, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu

 6. Fiule,un singur om poate schimba lumea,si acesta esti tu…

 7. CRUCEA ROSIE SPANIOLA (Comunitatea de Madrid) Va multumesc pentru grija si ocrotire …

  • Multumesc tuturor pentru donatii: 1)Vasile Butnaru 2) IBAN: ES81 2100 1739 6002 0015 0985 3)BIC/CODIGO SWIFT: GAIXESBBXXX

   • O MANA INTINSA CARE MA AJUTA INTR-O ZI INTUNECOASA ESTE ACEEA … DE CARE EU IMI AMINTESC PANA LA SFARSITUL VIETII …

   • O mana intinsa care ma ajuta sa duc Crucea Neamului Romanesc din Basarabia Martira … Este Mana Bunului Crestin de care imi aduc aminte pana la sfarsitul vietii …

   • Fiule,nimeni nu este profet in tara lui …

 8. „Cu glasul meu catre Domnul am strigat,si m-a auzit din muntele cel sfant al Lui … Eu m-am culcat si am adormit ; sculatu-m-am ca Domnul ma va sprigini …

  • In BIBLIE este scris: „Crestine,cauta ADEVARUL. ADEVARUL te face OM LIBER…” Domnule Timofti,(presedinte al republicii moldova) GHEORGHE DAVID este Mosul Meu. UN MARTIR BASARABEAN. A cautat ADEVARUL. Impreuna cu GHEORGHE GHIMPU,VALERIU GRAUR si alti MARTIRI din Basarabia sfasieata de Rusia. ADEVARUL costa foarte scump: Au platit cu VIATA.

 9. ianuarie 8 la ora 10:43 AM procetatean@presidency.ro Catre actorul.butnaru@yahoo.com Petitia 24917 Data: 08-01-2014 Domnule Vasile Butnaru, Presedintele Romaniei,domnul Traian Basescu,va multumeste pe aceasta cale pentru urarile transmise cu ocazia Craciunului si Anului Nou si va ureaza ca Anul 2014 sa va aduca,dumneavoastra si celor dragi,bucurii si impliniri. La multi ani! Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu.

 10. Comunidad de Madrid,Gracias.

 11. Secolul XXl (Anul 2011) Sunt un actor foarte modest si cu talpile batatorite de drumuri… Am batut la usa unui regat (Regatul Spaniei) Regele y Regina au fost binevoitori… (Au intins o mana de ajutor…) Este vorba de Regele Juan Carlos y Regina Sofia…

 12. Ministerul Culturii al RM (15.08.2002) Domnului Vasile Butnaru,actor de teatru. Stimate Domnule Vasile Butnaru, Ministerul Culturii a examenat demersul Dvs. Nr.1114-1807 din 5 august 2002,parvenit de la Guvernul RM,menționând nobila intenție de a crea un spectacol, ce ar combate fenomenele negative din societate.La ora actuală, în condițiile unui buget de austeritate, Ministerul nu dispune de mijloace financiare suplimentare pentru susținerea altor proiecte,diferite de cele aprobate. Vă sugerăm să readresați proiectul unor organizații nonguvernamentale sau să recurgeți la colectarea mijloacelor financiare prin intermediul unor donații ale sponsorilor, metodă practicată cu mult succes de majoritatea teatrelor și actorilor din rm. Cu respect, ION PĂCURARU, MINISTRU


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: